ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Motorola θα κόψει πρώτη το νήμα στα 200 Megapixel

H Motorola θα κόψει πρώτη το νήμα στα 200 Megapixel

H Motorola θα κόψει πρώτη το νήμα στα 200 Megapixel

Η Motorola αναμένεται να είναι ο πρώτος κατασκευαστής που θα χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα ISOCELL HP1 της Samsung. Αυτό σημαίνει ότι το πρώτo smartphone με αισθητήρα στα 200 Megapixel θα έχει πάνω του το λογότυπο της Motorola.

Μέχρι σήμερα υπήρχε η πεποίθηση ότι η Xiaomi θα είναι εκείνη που θα παρουσίαζε το πρώτο smartphone με τον αισθητήρα ISOCELL HP1, αλλά τελικά η Motorola θα είναι εκείνη που θα ηγηθεί της κούρσας των 200 Megapixel. Σε αυτή τη φάση δεν διευκρινίζεται ούτε το πότε, ούτε το ποιο θα είναι το μοντέλο με την κάμερα αυτή, αλλά σίγουρα θα είναι ένα smartphone που θα δούμε στο κοντινό μέλλον.

Παρόμοιες προτάσεις, πάντως, θα προσφέρουν και οι Samsung και Xiaomi, απλώς η Motorola είναι εκείνη που θα κόψει το νήμα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η Motorola έχει ξεκινήσει να ακολουθεί μία ανοδική τροχιά με τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ αναμένεται να είναι εκείνη που θα παρουσιάσει το πρώτο smartphone με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts