ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H OnePlus λανσάρει το Oxygen OS 12, το οποίο βασίζεται στο Android 12

H OnePlus λανσάρει το Oxygen OS 12, το οποίο βασίζεται στο Android 12

H OnePlus λανσάρει το Oxygen OS 12, το οποίο βασίζεται στο Android 12

To OnePlus 9 και 9 Pro είναι έτοιμα να πάρουν το Oxygen OS 12, το οποίο φέρει στοιχεία από το Android 12. Αρχικά το Oxygen OS 12 Beta είναι διαθέσιμα σε δύο μόνο μοντέλα, αλλά αργότερα θα ακολουθήσει η διάθεσή του και σε άλλα.

Αναλυτικότερα, το Oxygen OS 12 θα μπορεί να εγκατασταθεί λίγο αργότερα στα μοντέλα OnePlus 9R, OnePlus 8 Series, OnePlus 7 Series, OnePlus Nord, OnePlus Nord 2 και στο OnePlus Nord CE. Η OnePlus δεν έδωσε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει διαθέσιμο το νέο λειτουργικό σύστημα στις συσκευές αυτές.

Οι αλλαγές που φέρνει το Oxygen OS 12 είναι σχεδιαστικές, με βάση τις επιταγές του Material You Design, με διαμορφώσεις λειτουργίας τη Zen Mode, αλλά και τα Private Safe apps. Υπάρχει το Shelf, το οποίο μπορεί να ρυθμίσει ο κάθε χρήστης, όπως το επιθυμεί, ενώ η OnePlus παρουσιάζει με τη νέα έκδοση τα εικονίδια Neumorphism για την αρχική οθόνη.

Υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για το Dark Mode, ενώ περιλαμβάνεται και η λειτουργία Work-Life Balance 2.0, με τις ανάλογες ρυθμίσεις ανάλογα με τη χρήση που θέλει να κάνει ο κάθε χρήστης.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG