ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H Samsung θέλει να κάνει και τα laptops foldable

Samsung, H Samsung θέλει να κάνει και τα laptops foldable

Samsung, H Samsung θέλει να κάνει και τα laptops foldable

H Samsung παρουσίασε μία πατέντα γύρω από το πώς θα μπορούσε να γίνει foldable ένας φορητός υπολογιστής. Η ιδέα της Samsung, όμως, διαφοροποιείται σε σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η Samsung βάζει ως τίτλο στην πατέντα της τη δημιουργία μίας ηλεκτρονικής συσκευής που μπορεί να αναδιπλωθεί σε διάφορες πλευρές και η οποία μπορεί να διαχωριστεί σε δύο κομμάτια στο πλάτος, του έτσι ώστε να μπορεί να μετατραπεί από laptop σε κάτι πολύ πιο μικρό και εύκολο στη μεταφορά.

Samsung, H Samsung θέλει να κάνει και τα laptops foldable

Samsung, H Samsung θέλει να κάνει και τα laptops foldable

Η ιδέα του να κόβεται στη μέση του το πληκτρολόγιο και η οθόνη επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία στη δημιουργία της Samsung. H ιδέα του τρόπου αναδίπλωσης της συσκευής φαίνεται ότι έχει προέλθει από τον τρόπο με τον οποίο αναδιπλώνεται το Samsung Galaxy Z Fold 3.

Στην πατέντα της Samsung σημειώνεται και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαν να τοποθετηθούν στο εσωτερικό του foldable laptop τα εσωτερικά μέρη. Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή, αλλά παραμένει άγνωστο εάν η Samsung ενδιαφέρεται να την υλοποιήσει ή απλώς την κατοχυρώνει ως ευρεσιτεχνία.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος – μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts