ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

H TCL κάτι μας… ετοιμάζει για τις 14 Απριλίου

H TCL κάτι μας... ετοιμάζει για τις 14 Απριλίου

H TCL κάτι μας... ετοιμάζει για τις 14 Απριλίου

Η TCL έστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους για ένα παγκόσμιο event το οποίο θα λάβει χώρα στις 14 Απριλίου 2021. Είναι προφανές ότι περιμένουμε την παρουσίαση νέων smartphones με δυνατότητα σύνδεσης 5G.

Το event αυτό θα γίνει μέσω live streaming, όπως επιτάσσει η εποχή του κορωνοϊού, με τις περισσότερες πληροφορίες να συνηγορούν ως προς το ότι θα δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια των μοντέλων TCL 20 Pro 5G, 20L και το 20S.

Πολλοί θεωρούν ότι αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την TCL να μας δώσει επιπρόσθετες πληροφορίες για τα concept μοντέλα της, όπως είναι τα smartphones με rollable οθόνες. Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ένα livestreaming event είναι καλό για να δούμε τα νεότερα από τα όσα ετοιμάζει η TCL για το μέλλον των smartphones.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι η TCL είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη πρόταση στο πεδίο των rollable οθονών, αλλά καλό θα ήταν να δούμε ένα update πάνω στα σχέδιά της.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts