ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Στις 31 Ιανουαρίου 2022 κλείνει το Harry Potter: Wizards  Unite όπως ανακοίνωσαν οι Niantic και WB Games.

Πιο συγκεκριμένα, σε blog post η Niantic ανακοίνωσε πως από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store ενώ η υποστήριξη θα σταματήσει τον Ιανουάριο.

«Όταν ξεκινήσαμε το Harry Potter: Wizards Unite, το όραμά μας ήταν να επιτρέψουμε στους παίκτες να βιώσουν τον μαγικό κόσμο ακριβώς στο πραγματικό τους περιβάλλον καθώς βγήκαν έξω και εξερεύνησαν τις γειτονιές τους», έγραψαν οι προγραμματιστές.

Προτού πέσει η αυλαία για το παιχνίδι θα υπάρχουν αυξημένες ανταμοιβές, μειωμένοι χρόνοι παρασκευής και πιο γρήγορο XP. Το σημαντικότερο είναι πως δίνεται χρόνος στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν τα currencies που έχουν μέσα στο παιχνίδι καθώς δεν θα υπάρχουν επιστροφές χρημάτων.

Το Harry Potter: Wizards Unite δεν κατάφερε να πετύχει αυτό που πέτυχε το Pokemon Go, γιατί, παρά το γεγονός ότι ανήκαν στην ίδια κατηγορία παιχνιδιών, δηλαδή καλούσαν τους παίκτες να αλληλεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο μέσα από τα smartphones τους, είχαν μια βασική διαφορά.

Το Pokemon GO βασίζεται σε μια ιστορία ανοιχτού τύπου ενώ το Harry Potter: Wizards Unite περιστρέφεται γύρω από ένα συγκεκριμένο γεγονός και ιστορίες γύρω από αυτό το γεγονός.  Η ιστορία μπορεί μεν να επεκταθεί αλλά σίγουρα έχει ένα – σύντομο- τέλος.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts