ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Hogwarts Legacy: Το ταξίδι στον κόσμο του Harry Potter παίρνει αναβολή

Hogwarts Legacy: Το ταξίδι στον κόσμο του Harry Potter παίρνει αναβολή

Το studio ανάπτυξης Avalanche ανακοίνωσε πως το Hogwarts Legacy, το παιχνίδι βασισμένο στον κόσμο του Harry Potter, θα κυκλοφορήσει το 2022. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, όπου υπήρξαν και αρκετές αντιδράσεις των gamers που το περιμένουν.

Η ανακοίνωση του studio:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους fans παγκοσμίως για την καταπληκτική τους αντίδραση στην ανακοίνωση του Hogwarts Legacy από την Portkey Games. Το να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για όλο τον κόσμο των μάγων και των φανατικών gamers είναι υψίστης σημασίας για εμάς και έτσι θα δώσουμε στο παιχνίδι τον χρόνο που χρειάζεται. To Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει το 2022.

Βέβαια, ένα παιχνίδι τέτοιο μεγέθους αλλά και ως μία AAA παραγωγή στον κόσμο του Harry Potter ήταν κάτι που περιμέναμε, με την πανδημία να αναγκάζει πολλούς να εργάζονται από το σπίτι τους. Από την άλλη, η αντίδραση πολλών είναι στο γιατί να ανακοινωθεί το παιχνίδι τόσο γρήγορα. Όπως και να έχει, υπομονή (τουλάχιστον) έναν χρόνο ακόμα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts