ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Honor 50: Θα είναι το πρώτο με πλήρη υποστήριξη στις υπηρεσίες Google

Honor 50: Θα είναι το πρώτο με πλήρη υποστήριξη στις υπηρεσίες Google

Honor 50: Θα είναι το πρώτο με πλήρη υποστήριξη στις υπηρεσίες Google

H Honor επιβεβαιώνει ότι το Honor 50 θα είναι το πρώτο της smartphone που θα υποστηρίζει τις υπηρεσίες Google. To προγραμματισμένο λανσάρισμα του Honor 50 στην Ευρώπη είναι για τις 26 Οκτωβρίου.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter επιβεβαιώνεται ότι το Honor 50 θα είναι πλήρως εφοδιασμένο με τις Google Services, κάτι που η εταιρεία σημειώνει ότι θα προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία για το κοινό. Το γεγονός ότι ο τρίτος σε μέγεθος κατασκευαστής smartphones στην Κίνα έχει πλέον πρόσβαση στις υπηρεσίες Google είναι σημαντικό.

Το Honor 50 θα έχει και μία έκδοση Pro, με λειτουργικό σύστημα Android 11 και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 778G, άρα θα είναι προικισμένο με δυνατότητες σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Το νέο smartphone θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 67W, με πίσω κάμερα στα 108 Megapixel και μία selfie camera στα 32 Megapixel.

H χωρητικότητα της μπαταρίας του Honor 50 θα είναι στα 4300 mAh. Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο θα γίνουν γνωστές σε λίγες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts