ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Honor Magic V: Έρχεται με κύρια κάμερα 50MP και διπλές οθόνες υψηλής ανανέωσης

, Honor Magic V: Έρχεται με κύρια κάμερα 50MP και διπλές οθόνες υψηλής ανανέωσης

, Honor Magic V: Έρχεται με κύρια κάμερα 50MP και διπλές οθόνες υψηλής ανανέωσης

O αξιόπιστος χρήστης @DigitalChatStation προχώρησε σε μια δημοσίευση που αποκαλύπτει ορισμένες από τις βασικές προδιαγραφές του Honor Magic V, του επερχόμενου foldable smartphone της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο Weibo, το Honor Magic V θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 1 και θα έχει προεγκατεστημένο το Android 12. Ακόμα, η μπαταρία θα υποστηρίζει φόρτιση σούπερ φλας 66 W, ενώ θα υπάρχει και μια κύρια κάμερα 50 MP.

Η μεγάλη εσωτερική οθόνη έχει μια εγκοπή στην επάνω δεξιά γωνία, ενώ η εξωτερική οθόνη καλύμματος έχει μια κάμερα με κεντραρισμένη οπή. Παράλληλα, και οι δύο οθόνες θα υποστηρίζουν υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, η εξωτερική και η εσωτερική οθόνη θα υποστηρίζουν ρυθμούς ανανέωσης 120 Hz και 90 Hz, αντίστοιχα.

Η ανάρτηση στο Weibo αναφέρει ότι οι προδιαγραφές που αναφέρονται βασίζονται σε πρωτότυπο σχέδιο και πιθανότατα θα υπάρξουν αλλαγές προτού οριστικοποιηθεί το προϊόν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts