ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

HotelBrain Academy: Ξεκίνησαν οι εγγραφές | Κλείστε τώρα θέση στην εκπαίδευση και στην αγορά εργασίας!

Η HotelBrain Academy, του ξενοδοχειακού Ομίλου HotelBrain, που στόχο έχει την εκπαίδευση και κατάρτιση όσων ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τουριστικό κλάδο και παράλληλα την απορρόφηση νέων ταλέντων στα ξενοδοχεία του Ομίλου, ολοκλήρωσε επιτυχώς τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της ενώ οι εγγραφές για την 2η ακαδημαϊκή χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει.

H HotelBrain Academy παρέχει εκπαιδευτικά τουριστικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & Beverage Management, το Front Office and Reception Management καθως επίσης το Hotel Management με δυνατότητα ταχύρρυθμης εκπαίδευσης. Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων που μένουν εκτός Αθηνών υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Professional Diploma in Hospitality και Hotel Management μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από καταξιωμένους καθηγητές με εργασιακή εμπειρία στον τουριστικό κλάδο αλλά και από έμπειρα στελέχη του Ομίλου HotelBrain σε ολιγομελή τμήματα με 40% πρακτική εφαρμογή στο σύνολο των εκπαιδευτικών ωρών. Παράλληλα οι απόφοιτοι έχουν εγγυημένη προσφορά εργασίας σε πάνω από 95 ξενοδοχεία και σε περισσότερους από 39 προορισμούς του Ομίλου HotelBrain, σε όλη την Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της HotelBrain Academy εμπλουτίζεται συνεχώς  με νέα up-to-date θεματικά σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και πληροφοριών που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του τουριστικού κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι πρώτοι απόφοιτοι της Ακαδημίας εργάστηκαν φέτος το καλοκαίρι σε διάφορες θέσεις στα ξενοδοχεία του Ομίλου HotelBrain αξιοποιώντας τις γνώσεις τους και αποκτώντας περαιτέρω εργασιακή εμπειρία.

Ο Όμιλος HotelBrain αναγνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες και ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο του τουριστικού κλάδου προχώρησε στην ίδρυση της HotelBrain Academy καθώς η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και η απορρόφηση νέων ταλέντων είναι ένας τομέας όπου θα υπάρχει ολοένα μεγαλύτερη κινητοποίηση το επόμενο διάστημα τόσο για την άντληση εργαζομένων όσο και για την επανεκπαίδευση του υπάρχοντος προσωπικού. Εξάλλου η χαμηλή σεζόν είναι ιδανική για εκπαίδευση στον τουριστικό κλάδο.

 Όλοι οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων πιστοποιούνται με βεβαίωση παρακολούθησης από την HotelBrain Academy.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα εκπαιδευτικά προγράματα και τα σεμινάρια της HotelBrain Academy και για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία: 

HotelBrain Academy, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) 

Διεύθυνση | 28ης Οκτωβρίου 123 (πρώην Λεωφ. Πατησίων), Αθήνα
Τηλ |
210 3000565 Emailinfo@hotelbrainacademy.com Website | www.academy.hotelbrain.com 

The post HotelBrain Academy: Ξεκίνησαν οι εγγραφές | Κλείστε τώρα θέση στην εκπαίδευση και στην αγορά εργασίας! appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts