ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Huawei smartphones που τρέχουν EMUI 11 θα μπορούν να αναβαθμιστούν σε HarmonyOS

Με την ανακοίνωση του HarmonyOS 2.0 η Huawei αφήνει εντελώς πίσω της το Android για να προσφέρει μία νέα εναλλακτική, φέρνοντας τον “τρίτο παίκτη” στην αγορά των smartphones. Όμως, η εύλογη απορία είναι τι θα γίνει με τις συσκευές που κυκλοφορούν ήδη και τρέχουν εκδόσεις του EMUI, στην οποία η Huawei δίνει μία απάντηση.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό ερώτημα της ιστοσελίδας Android Authority εκπρόσωπος της Huawei απάντησε μέσω email ότι οι συσκευές που τρέχουν το νέο EMUI 11 θα είναι συμβατές για αναβάθμιση στο HarmonyOS στο μέλλον. Η εταιρεία όμως δεν απάντησε σχετικά με το ποιες συσκευές θα μπορούν να αναβαθμιστούν στη νέα εμπειρία της Huawei ή αν εννοούν όλες. Ακόμα και έτσι, η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη του EMUI, παρουσιάζοντας αρκετά νέα χαρακτηριστικά στην επερχόμενη έκδοση EMUI 11.

Βέβαια, ακόμα ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς η πρώτη beta έκδοση για τους προγραμματιστές θα κυκλοφορήσει φέτος το Δεκέμβριο. Ίσως η εταιρεία αποφασίσει να αναβαθμίσει τουλάχιστον τις ναυαρχίδες που κυκλοφόρησαν με Android αλλά χωρίς Υπηρεσίες Google Play, ώστε να προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία στους χρήστες των συσκευών.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts