ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

PlayStation 5 and Xbox Series X Paper Mockup by IKEA

Η IKEA, θέλωντας να βοηθήσει τους πελάτες της στη διακόσμηση και οργάνωση του σπιτιού, δημιούργησε χάρτινα ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X, τα οποία βοηθούν τον κάτοχο της εκάστοτε κονσόλας να αποφασίσει που θα τοποθετήσει το νέο του απόκτημα.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρουμε την κονσόλα από το ένα σημείο στο άλλο

Είναι γεγονός ότι τόσο η νέας γενιάς κονσόλα της Sony όσο και αυτή της Microsoft είναι ιδιαίτερα ογκώδεις, ειδικά σε σύγκριση με τους προκατόχους τους. Το να βρει κανείς τον απαραίτητο χώρο για τη σωστή τοποθέτηση τους μπορεί να μετατραπεί σε άθλο.

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε η IKEA και αποφάσισε να δημιουργήσει χάρτινα ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X. Τη φωτογραφία των ομοιωμάτων δημοσίευσε ένα χρήστης του Reddit και άμεσα συγκέντρωσε πολλά σχόλια, κυρίως θετικά.

Αν και παραμένει άγνωστο το που μπορεί κανείς να βρει τα ομοιώματα, οι χρήστες αναφέρουν ότι θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν πολύ στην οργάνωση του σπιτιού και τον εντωπισμό της κατάλληλης θέσης για την κονσόλα τους, διότι δεν θα χρειάζεται να την μεταφέρουν διαρκώς από το ένα σημείο στο άλλο.

Επιπλέον, τα ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα σε όσους περιμένουν να παραλάβουν την κονσόλα τους.

Πηγή

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts