ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iMac Pro: Μπορεί να έχει ανανεωμένο M1 chip με 12 πυρήνες

iMac, iMac Pro: Μπορεί να έχει ανανεωμένο M1 chip με 12 πυρήνες

iMac, iMac Pro: Μπορεί να έχει ανανεωμένο M1 chip με 12 πυρήνες

Το εμφανές πλεονέκτημα του iMac Pro έναντι των άλλων εκδόσεων θα είναι η ισχύς, όπως προκύπτει από τις σχετικές φήμες. Αρκετές είναι οι αναφορές στο Internet που σημειώνουν ότι η Apple δεν θα αφήσει πίσω της το M1 chip.

Με την αφορμή της επικείμενης παρουσίασης του iMac Pro από την Apple, έχουν εμφανιστεί αρκετές πληροφορίες στο Internet που θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει και μία ανανεωμένη έκδοση του M1, αποκλειστικά για τον iMac Pro. H συγκεκριμένη έκδοση αναμένεται να έχει 12 πυρήνες στο εσωτερικό της, άρα καλύτερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

Αυτή θα είναι η τέταρτη, κατά σειρά, έκδοση του M1, μετά από το απλό μοντέλο, τον M1 Pro και τον Μ1 Pro Max. Στην περίπτωση του απλού Μ1 έχουμε CPU με 8 πυρήνες και GPU είτε με 7, είτε με 8 πυρήνες, ενώ ο Μ1 Pro είναι εφοδιασμένος με CPU 8 και 10 πυρήνων. Βελτιωμένος σε σχέση με τον M1 Pro είναι ο Μ1 Pro Max, με 10 πυρήνες στη CPU, δυνατότητα συνδυασμού με περισσότερη RAM και περισσότερους πυρήνες στη GPU.

Η τέταρτη έκδοση του Μ1 με τους 12 πυρήνες στη CPU αναμένεται να είναι η πιο ισχυρή από όλες. Εκτός από τον επεξεργαστή, ο iMac Pro αναμένεται να έρχεται με οθόνη 27 ιντσών.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts