ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 12 Pro Max: Το φετινό τούμπανο με LiDAR και οθόνη 6,7 ιντσών

Το φετινό τούμπανο της σειράς, iPhone 12 Pro Max, έρχεται με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει σε iPhone, καθώς και αισθητήρα LiDAR. Η νέα flagship πρόταση της εταιρείας έρχεται με OLED 6,7 ιντσών, τριπλό σύστημα κάμερας με 5x οπτικό ζουμ, αλλά και τον αισθητήρα LiDAR. Επίσης, ενσωματώνει τον A14, ο οποίος υπόσχεται να προσφέρει τις καλύτερες επιδόσεις της αγοράς των smartphone.

Το iPhone 12 Pro Max έρχεται κατασκευασμένο με premium υλικά, συμπεριλαμβανομένου stainless steel band. Χάρη στο νέο Ceramic Shield γυαλί μπροστά και πίσω, η συσκευή έχει πιστοποίηση IP68, για έως και 6 μέτρα στο νερό για 30 λεπτά.

Στις κάμερες, το iPhone 12 Pro Max προσφέρει τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 7 στοιχείων στα 12MP wide με f/1.6, 26mm focal length, OIS και 100% Focus Pixels. Οι νυχτερινές επιδόσεις του iPhone 12 Pro Max είναι 87% καλύτερες από ότι στα iPhone 11 Pro και 47% μεγαλύτερο αισθητήρα από το 11 Pro Max. Χάρη στον μεγαλύτερο αισητήρα, προσφέρει έως και 5x οπτικό zoom.

Λειτουργίες βίντεο:

10-bit HDR λήψη βίντεο
Λήψη βίντεο Dolby Vision HDR
4K at 60 fps

Μέσω του φακού LiDAR τα νέα iPhone 12 Pro και Pro Max βελτιώνονται οι νυχτερινές λήψεις, με ενισχυμένο auto focus στις συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, χρησιμοποιείται για σκανάρισμα αντικειμένων και δωματίων, αλλά και για λειτουργίες AR, όπως στο iPad Pro.

Τιμή 1.099 δολάρια για τη χωρητικότητα των 128GB.

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts