ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13: Θα έχει και μία έκδοση με μνήμη 1 ΤΒ

Phone 13: Θα έχει και μία έκδοση με μνήμη 1 ΤΒ

Phone 13: Θα έχει και μία έκδοση με μνήμη 1 ΤΒ

Το iPhone 13 αναμένεται να έχει και μία έκδοση με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο στο 1 ΤΒ, αποχαιρετώντας οριστικά την έκδοση των 64 GB. Τη συγκεκριμένη έκδοση θα την έχουν τόσο το iPhone 13 Pro όσο και το iPhone 13 Pro Max.

Στην περίπτωση του iPhone 13 Pro και του iPhone 13 Pro Max θα μπορεί κανείς να έχει εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο που κρίνεται ικανοποιητικός ακόμα και για έναν υπολογιστή, αλλά αυτό δεν θα ισχύει για τις μικρότερες εκδόσεις του iPhone 13. Έτσι, το iPhone 13 και το iPhone 13 Mini δεν θα διατίθενται με αυτή την χωρητικότητα.

Και σε αυτά τα δύο μοντέλα, όμως, θα λάμπει διά της… απουσίας της η έκδοση των 64 GB. Η μικρότερη διαθέσιμη χωρητικότητα θα είναι στα 128 GB, ενώ θα υπάρχουν και δύο ακόμα εκδόσεις εσωτερικής μνήμης, η μία με 256 GB και μία ακόμα με 512 GB.

Το θέμα της μνήμης είναι ένα θέμα στο οποίο περιμένουμε βελτιώσεις για το επερχόμενο iPhone 13, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες από το αυριανό event της Apple.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts