ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13 Pro: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στα camera tests του DxOMark

iPhone 13 Pro: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στα camera tests του DxOMark

iPhone 13 Pro: Τα πηγαίνει εξαιρετικά στα camera tests του DxOMark

H απόδοση της κάμερας του iPhone 13 Pro στα τεστ του DxOMark πιστοποιεί ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την Apple. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο camera setup υπάρχει και στο iPhone 13 Pro Max.

Η συνολική απόδοση του iPhone 13 Pro στις δοκιμές του DxOMark του δίνει αποτέλεσμα 137 πόντων, στοιχείο που το κατατάσσει τέταρτο στην παγκόσμια κατάταξη, όπου την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Huawei P50 Pro, τη δεύτερη το Xiaomi Mi 11 Ultra και την τρίτη το Huawei Mate 40 Pro+.

Στα θετικά της κάμερας του iPhone 13 Pro συγκαταλέγονται η απόδοση των χρωμάτων και η ισορροπία λευκού, η ακριβής έκθεση, οι τόνοι απόδοσης του δέρματος σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, το ακριβές autofocus, το δυναμικό εύρος λήψης βίντεο, η λειτουργία εντός και εκτός σπιτιού και η ομαλή διαδικασία εκ νέου εστίασης.

Στα αρνητικά, συγκαταλέγεται το περιορισμένο δυναμικό εύρος στις σκηνές με μεγάλη αντίθεση, η εμφάνιση θορύβου σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού και ο περιορισμός στην λεπτομέρεια σε λήψεις με πολύ μεγάλο zoom.

Πέρα από τα επιμέρους στοιχεία, το συνολικό σκορ που συγκεντρώνει το iPhone 13 Pro στο DxOMark δείχνει τη συνολικά ποιοτική λειτουργία της κάμερας του νέου μοντέλου της Apple, γεγονός που και η ίδια φρόντισε να τονίσει κατά τη διάρκεια του event παρουσίασης του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG