ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 14 Pro: Δείτε το Dynamic Island σε δράση

Το νέο Dynamic Island αποτελεί ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του iPhone 14 Pro. Ακούγαμε για καιρό πως η Apple θέλει να αλλάξει την μπροστινή εγκοπή, αλλά ο τρόπος που το έκανε προκάλεσε έκπληξη. Τα pixel γύρω από το Dynamic Island δημιουργούν μια περιοχή σε σχήμα χαπιού που αλλάζει μέγεθος και σχήμα ανάλογα με τις ειδοποιήσεις και τα interactions. Μπορεί να δείχνει οδηγίες στους Χάρτες και να επιβεβαιώνει πληρωμές μέσω Apple Pay, για παράδειγμα.

Το Dynamic Island λειτουργεί με το Live Activities και μπορείτε να το δοκιμάσετε με το χρονόμετρο και με ζωντανά αθλητικά, εάν η συσκευή τρέχει το iOS 16.1 beta.

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το περιεχόμενο που εμφανίζεται στο Dynamic Island πατώντας παρατεταμένα για να μεταβείτε σε ένα γραφικό στοιχείο για εκτεταμένα στοιχεία ελέγχου ή πατώντας για να μεταβείτε απευθείας στην εφαρμογή.

Το Dynamic Island είναι ικανό να εμφανίζει πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα και όταν συμβεί αυτό, χωρίζεται σε μια μεγαλύτερη περιοχή σε σχήμα χαπιού και μια μικρότερη κυκλική περιοχή, ώστε να μπορείτε να βλέπετε δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Δείτε το σε δράση:

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts