ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ISL 2020: Τελικός με τριπλή ελληνική συμμετοχή

Στη Ντούνα Αρένα της Βουδαπέστης, οι κορυφαίοι κολυμβητές του κόσμου για το 2020 διεκδικούν για τις ομάδες τους τον τίτλο του 2020 με την ελληνική κολύμβηση να έχει τριπλή εκπροσώπηση.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

H φετινή σεζόν της ISL ολοκληρώνεται αυτό το διήμερο με τους Ανδρέα Βαζαίο στους Λόντον Ρόαρ και Κρίστιαν Γκολομέεβ, Απόστολο Χρήτου στους Λος Άντζελες Κάρεντ να αγωνίζονται με στόχο να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στη φετινή νίκη. Την τετράδα του τελικού συμπληρώνουν η κάτοχος του τίτλου ομάδα της Ένερτζι Στάνταρντ και το φαβορί Κάλι Κόντορς με τον Κέιλεμπ Ντρέσελ να κάνει απίστευτα πράγματα.
Ο Ανδρέας Βαζαίος θα πέσει την πρώτη μέρα στα 200μ μεικτή, έχοντας κερδίσει τις τέσσερις από τις πέντε κούρσες (ήταν 3ος στη μοναδική που δεν κέρδισε. Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ θα είναι στο 50αρι ελεύθερο ενώ ο Απόστολος Χρήστου θα βοηθήσει τους Κάρεντ στη σκυτάλη 4Χ100μ ελεύθερο όπου κάνει εξαιρετικές επιδόσεις, όπως και ο Γκολομέεβ.
Στο τελευταίο διήμερο των αγώνων, αναμένεται επίτευξη πανελλήνιου ρεκόρ (τουλάχιστον ενός) ενώ προβλέπεται να καταγραφούν και ατομικά ρεκόρ από την ελληνική τριάδα που βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts