ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ISL 2020 final: Στα βασικά τους αγωνίσματα οι Έλληνες

Οι τρεις Έλληνες που θα πάρουν μέρος στον τελικό της ISL θα είναι στο στοιχείο τους την πρώτη μέρα των αγώνων.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ δε γινόταν να λείπει από τη λίστα εκκίνηση των 50μ ελεύθερο με δεδομένο ότι είναι ο 3ος γρηγορότερος φέτος στον κόσμο πίσω μόνο από τους Ντρέσελ και Μανοντού με το 20.80 που σημείωσε στον ημιτελικό. Αναμένεται να δούμε την πιο γρήγορη και εντυπωσιακή κούρσα φέτος και βάσει της κατάσταση τους Κέιλεμπ Ντρέσελ ακόμα και νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Ο Γκολομέεβ μπορεί να κυνηγήσει και 4ο σερί πανελλήνιο ρεκόρ στην απόσταση. Ακολουθεί η λίστα εκκίνησης:

50μ ελεύθερο ανδρών:

Ο 27χρονος αθλητής του Άκη Οικονόμου θα πέσει και στη γρήγορη ομάδα 4Χ100μ ελεύθερο ανδρών των Λος Άντζελες Κάρεντ, δεύτερος κατά σειρά, προκειμένου να καλύψει για τους Κάρεντ τη διαφορά που θα έχει δημιουργήσει ο Ντρέσελ που θα πέσει πρώτος για τους Κόντορς. Στη δεύτερη ομάδα των Κάρεντ θα συμμετάσχει και ο Απόστολος Χρήστου, 3ος κατά σειρά, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις την αξία του φέτος και στο ελεύθερο, με σταθερή συμμετοχή στις ομάδες σκυταλοδρομίας.

4X100μ ελεύθερο ανδρών:

Ο Χρήστου όμως θα πέσει στη συνέχεια και στην κρίσιμη, για τα σκινς, σκυταλοδρομία 4Χ100μ μεικτή, στο βασικό του αγώνισμα όμως, το ύπτιο. Συγκεκριμένα θα πάρει θέση στην εκκίνηση της κούρσας για τη 2η ομάδα των Κάρεντ και θα επιδιώξει να καταρρίψει το φετινό του ρεκόρ που είναι 51.09 και να πλησιάσει το ατομικό του, το 50.55 που είχε σημειώσει πέρυσι στο ευρωπαϊκό 25άρας στη Γλασκώβη.

4X100μ μεικτή ανδρών:

Ο Ανδρέας Βαζαίος από την άλλη θα έχει πολύ συγκεκριμένη αποστολή την για τους Λόντον Ρόαρ: την πρωτιά στο βασικό του αγώνισμα, τα 200μ μεικτή. Ο Βαζαίος έχει την καλύτερη βαθμολογία από όλους φέτος στο αγώνισμα και θέλει να διατηρήσει αυτό το ρεκόρ. Ακολουθεί η λίστα εκκίνησης:

200μ μεικτή ανδρών

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts