ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ISL 2021: 4 προστατευόμενες ελληνικές συμμετοχές

Στην τρίτη έκδοση της κολυμβητικής λίγκας οι τέσσερις από τις έξι περσινές ελληνικές συμμετοχές έχουν επιβεβαιώσει την παραμονή τους στα ρόστερ των ομάδων τους.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Τον Οκτώβριο του 2020 η LA Current, η London Roar και η νεοσύστατη Tokyo Frog Kings είχαν στην ομάδα τους τρεις Έλληνες και μια Ελληνίδα. Η πρώτη είχε τον Απόστολο Χρήστου και τον Κριστιάν Γκολομέεβ, η δεύτερη τον Ανδρέα Βαζαίο και η τρίτη την Άννα Ντουντουνάκη.

Φέτος η κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να προστατέψει 15 κολυμβητές/ριες που είχε στις προηγούμενες της σεζόν (2019,2020). Το 16ο μέλος θα το αποφασίσει το κοινό και τα επιπλέον 11 μέλη θα αποφασιστούν από τους εναπομείναντες αθλητές/τριες των ρόστερ τους. Στις 22 Ιουνίου θα ανακοινωθούν και επίσημα τα πέντε πρώτα ονόματα που θα σωθούν. Στις 28 θα ανακοινωθούν ακόμα 10. Μέχρι στιγμής λοιπόν ο Χρήστου, ο Γκολομέεβ, ο Βαζαίος και η Ντουντουνάκη παραμένουν στη λίστα των 15 και έτσι τον Αύγουστο, όταν ξεκινήσει η πρώτη προκριματική φάση, θα αγωνιστούν εκτός απροόπτου στη Νάπολη.

Η Aqua Centurions που πέρσι είχε τον Απόστολο Παπαστάμο και τη Νόρα Δράκου θα ανακοινώσει τις λίστες των προστατευόμενων μελών της στις 11/06. Οι DC Trident, Toronto Titans και NY Breakers θα τις ανακοινώσουν αύριο (10/06).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts