ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Jay-Z – Τζακ Ντόρσεϊ: Δημιούργησαν το πρόγραμμα «The Bitcoin Academy»

Οι δυο τους χρηματοδοτούν την εκπαιδευτική πρωτοβουλία, η οποία υπόσχεται «να προσφέρει εκπαίδευση και να ενδυναμώσει την κοινότητα με γνώση» για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων

Ο Jay-Z συνεργάστηκε με τον ιδρυτή του Twitter, Τζακ Ντόρσεϊ για άλλη μια φορά, για ένα νέο πρόγραμμα χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού που φέρει τον τίτλο The Bitcoin Academy.

Όπως αναφέρει το Billboard, το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για τους κατοίκους του πρότζεκτ Marcy Houses στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Jay-Z .

Πρόκειται για ένα δημόσιο συγκρότημα κατοικιών που χτίστηκε και λειτουργεί από την Αρχή Στέγασης της Νέας Υόρκης.

Οι δυο τους χρηματοδοτούν την εκπαιδευτική πρωτοβουλία, η οποία υπόσχεται «να προσφέρει εκπαίδευση και να ενδυναμώσει την κοινότητα με γνώση» για τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και άλλων οικονομικών επενδύσεων. Όλοι οι κάτοικοι του συγκροτήματος Marcy Houses θα μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν και υπάρχουν σχέδια να μεταφέρουν την πρωτοβουλία και σε άλλες γειτονιές στο μέλλον.

Το έργο υποστηρίζεται από την εταιρεία Block του Τζακ Ντόρσεϊ που εστιάζει στο bitcoin και το Ίδρυμα Shawn Carter του Αμερικανού ράπερ και επιχειρηματία Jay-Z σε συνεργασία με το Crypto Blockchain Plug και το Black Bitcoin Billionaire.

Διαβάστε ακόμη

Πάμε για ρεκόρ: Στο 96% του 2019 η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια τον Μάιο (πίνακες)

Tι λένε τα γκάλοπ των γκάλοπ, η νύχτα των κρυστάλλων μέρα μεσημέρι, η διαθήκη που ανέστησε τον Μουζάκη και ο Τρύφων Νάτσης παντρεύει εταιρείες

Τέλος η αυξημένη εποπτεία, ανοίγει ο δρόμος νέα μέτρα στήριξης – Kαι νέα επιδότηση στα καύσιμα τον Ιούλιο

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts