ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2: Ανησυχία για μαζικές ακυρώσεις πτήσεων

Ανήσυχοι κι εξοργισμένοι εμφανίζονται ταξιδιωτικοί πράκτορες και πελάτες της Jet2 μετά την κατάργηση των πτήσεων προς το Τζέρσεϊ, εκφράζοντας τον φόβο ότι αυτή είναι η αρχή μαζικών ακυρώσεων.

Όλες οι πτήσεις από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ προς το Τζέρσεϊ και ορισμένες πτήσεις από Μπέρμιγχαμ και Στάνστεντ του Λονδίνου της Jet2 καταργούνται από τα τέλη Ιουνίου.

Με αναρτήσεις στο Facebook, ταξιδιωτικοί πράκτορες με πελάτες που έχουν επηρεαστεί εξέφρασαν την ενόχλησή τους για την εταιρία. Ωστόσο, εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε ότι οι ακυρώσεις δεν οφείλονται σε προβλήματα προσωπικού και επέμεινε ότι δεν έχουν καταργηθεί άλλα δρομολόγια.

“Ως επιτυχημένη επιχείρηση που ανταποκρίνεται γρήγορα στη ζήτηση, επανεξετάζουμε συνεχώς το πτητικό μας πρόγραμμα και θα κάνουμε προσαρμογές όπου απαιτείται. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προσθέτουμε πτήσεις και ταξίδια ανάλογα με τη ζήτηση, ενώ πολύ περιστασιακά μπορεί να αποσύρουμε και πτήσεις”,αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρία.

“Μετά από αυτή την τελευταία αναθεώρηση, πήραμε την απόφαση να αποσύρουμε ορισμένα δρομολόγια προς Τζέρσεϊ από τα αεροδρόμια του Μπέρμιγχαμ, του Στάνστεντ (Λονδίνο) και του Μάντσεστερ. Όπου οι πελάτες επηρεάζονται, θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να τους ενημερώσουμε και θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις ελλείψεις προσωπικού που επηρεάζουν, επί του παρόντος, άλλες αεροπορικές εταιρίες και οι αποσυρθείσες πτήσεις δεν επρόκειτο να ξεκινήσουν πριν από τις 30 Ιουνίου το νωρίτερο”.

Όλες οι πτήσεις της Jet2 προς το Τζέρσεϊ από το Μάντσεστερ καταργούνται από τις 28 Ιουνίου, ενώ τα δρομολόγιά της από το Μπέρμιγχαμ και το Στάνστεντ του Λονδίνου έχουν μειωθεί στο μισό από δύο την εβδομάδα σε ένα. Αντίθετα, οι πτήσεις από East Midlands, Newcastle και Leeds Bradford θα συνεχιστούν κανονικά.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts