ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Jet2: Διευρυμένο πρόγραμμα city break διακοπών για την Αθήνα το καλοκαίρι του 2023

Νέα προγράμματα city break για την Αθήνα από το αεροδρόμιο του Στάνστεντ του Λονδίνου, στο πλαίσιο του διευρυμένου προγράμματος city break διακοπών του, ανακοίνωσε ο όμιλος Jet2.

Ειδικότερα, η Jet2 έθεσε προς πώληση το σύνολο του προγράμματος city break για το καλοκαίρι του 2023, με αναχώρηση από τα αεροδρόμια Μπέρμιγχαμ, Γλασκώβης, Λιντς-Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Νιούκαστλ και Στάνστεντ προς 12 ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανάμεσά τους η Αθήνα, το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, η Βουδαπέστη, το Παρίσι, η Κρακοβία, η Νίκαια, η Πράγα, η Πίζα, η Ρώμη, η Βερόνα και η Βενετία.

Αεροσκάφος της Jet2 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου | ©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η χωρητικότητα έχει αυξηθεί κατά 25% αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων νέων δρομολογίων προς Αθήνα και των δύο νέων προορισμών, τη Ρώμη από το Στάνστεντ και τη Βερόνα από το Νιούκαστλ.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Jet2, Steve Heapy, είπε: “Οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες μάς λένε ότι οι άνθρωποι κοιτάζουν μπροστά και κάνουν κράτηση για ένα τόσο απαραίτητο διάλειμμα στην πόλη. Ως εκ τούτου, η ζήτηση για city breaks διακοπές αυξάνεται για το καλοκαίρι του ’23, κι εμείς ανταποκρινόμαστε σε αυτή τη ζήτηση με την πώληση ενός διευρυμένου προγράμματος city breaks για το επόμενο καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την Αθήνα και τη Ρώμη ως νέους προορισμούς για διακοπές στην πόλη από το αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου και τη Βερόνα ως νέο προορισμό για city break από το αεροδρόμιο του Νιούκαστλ”. 

“Το γεγονός ότι έχουμε αυξήσει τη χωρητικότητα σε προορισμούς city break κατά περισσότερο από 25% δείχνει την εμπιστοσύνη μας”, πρόσθεσε ο κ. Heapy. 

“Ως ο μεγαλύτερος φορέας εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών διακοπών πόλης στο Ηνωμένο Βασίλειο, η επιλογή μας για διακοπές πόλης για το καλοκαίρι του ’23 προσφέρει φανταστικές επιλογές και ευελιξία.  Προβλέπουμε ένα πολύ επιτυχημένο καλοκαίρι, καθώς η ελκυστικότητα της κράτησης με μια αξιόπιστη εταιρία στην οποία μπορούν να βασιστούν οι πελάτες και οι ανεξάρτητοι ταξιδιωτικοί πράκτορες αποδεικνύεται εξαιρετικά σημαντική”, κατέληξε ο επικεφαλής του ομίλου Jet2.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts