ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

JYSK: Ξεκινάει το πλάνο ανακαινίσεων από τα Πατήσια

Η JYSK διαθέτει ήδη 47 καταστήματα στην Ελλάδα και έξι χρόνια ακριβώς μετά τα εγκαίνια του πρώτου της καταστήματος στα Πατήσια ξεκινάει από το ίδιο κατάστημα και το πλάνο ανακαινίσεων στο νέο της concept

Όταν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2015 ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK, Lars Larsen, εγκαινίαζε το πρώτο κατάστημα της Δανέζικης αλυσίδας στην Ελλάδα όλοι αναρωτιόντουσαν πως η JYSK πήρε την απόφαση να εισέλθει στην Ελληνική αγορά εν μέσω οικονομικής κρίσης και capital controls. O Lars Larsen είχε απαντήσει: « Πιστεύουμε στην Ελλάδα η οποία ήταν μια από τις τελευταίες Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες δεν είχαμε ακόμα παρουσία. Στα καταστήματα JYSK οι πελάτες μας στην Ελλάδα θα μπορούν να βρουν εξαιρετικές προσφορές και να κάνουν ποιοτικές αγορές παρά την οικονομική κρίση».

Έξι χρόνια μετά η JYSK αριθμεί 47 καταστήματα στη χώρα μας και έχει φέρει το σκανδιναβικό design κοντά στους περισσότερους Έλληνες. Η ανάπτυξη δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της Δανέζικης αλυσίδας με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα. Όμως πέρα από το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK σκοπεύει να ανακαινίσει όλα τα καταστήματα που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως.

Η αρχή για τις ανακαινίσεις για την JYSK Ελλάδας γίνεται εκεί που ξεκίνησαν όλα, από το κατάστημα στην οδό Κουρτίδου 41 στα Πατήσια. Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί το κατάστημα JYSK Πατησίων θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανανεωμένο, διαθέτοντας πλέον καλύτερο φωτισμό και δάπεδα σε ξύλινη εμφάνιση, στοιχεία που παρέχουν μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα αγορών. Το νέο concept καταστημάτων δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της JYSK να απολαύσουν ένα πιο μοντέρνο κατάστημα που προσφέρει ακόμα περισσότερη έμπνευση για την διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Η περιήγηση στους διαδρόμους γίνεται πιο άνετη και αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη ποικιλία σε κρεβάτια , έπιπλα, είδη διακόσμησης εσωτερικών χώρων και άλλων ειδών που προάγουν το “hygge”, την περίφημη Δανέζικη στάση ζωής για ευεξία και εσωτερική γαλήνη.

Ο κος Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας αναφέρει: «Όταν αποφασίσαμε να εισέλθουμε στην Ελληνική αγορά δουλέψαμε αρχικά σε τέσσερις περιοχές και ανοίξαμε ισάριθμα καταστήματα μέσα σε λίγους μήνες, το φθινόπωρο του 2015. Το κατάστημα στα Πατήσια ήταν το πρώτο και είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε όμως το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό και πολλοί πελάτες μας επισκέφθηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα. Με βάση την πολιτική μας ανακαινίζουμε τα καταστήματά μας κάθε 6-7 χρόνια και είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο χρόνος κύλησε τόσο γρήγορα από τότε και έφτασε η ώρα να ανακαινίσουμε αυτό το κατάστημα. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο να βρεις ιδανικά σημεία για τα καταστήματα μας και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και για το συγκεκριμένο κατάστημα όμως ανταποκρίθηκε καλά, είχε καλή απόδοση και εξυπηρέτησε πολλούς πελάτες μας. Η ανακαίνιση γίνεται με βάση το νέο μας concept που το ονομάζουμε 3.0. Επενδύουμε πολύ και δίνουμε έμφαση στο δίκτυο των καταστημάτων μας έχοντας πάντα ως στόχο να κάνουμε την αγοραστική εμπειρία των πελατών μας καλύτερη. Το νέο concept πετυχαίνει αυτό το σκοπό επιτρέποντάς μας ταυτόχρονα να αναδείξουμε την γκάμα των προϊόντων μας με καλύτερο τρόπο. Θα θέλαμε να δούμε το κατάστημα των Πατησίων να τυγχάνει μιας ακόμα πιο εντυπωσιακής ανανέωσης σε περίπου 6 χρόνια από τώρα».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στa Πατήσια

  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Κουρτίδου 41.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της JYSK Lars Larsen και τον τότε Πρέσβη της Δανίας Michael Braad.

Διαβάστε ακόμη:

ΥΠΟΙΚ: Στη Βουλή 9+1 ανατροπές για τη φορολογία – Ποιοι φόροι μειώνονται και ποιοι καταργούνται

Θεσσαλονίκη: Τα projects που αλλάζουν την εικόνα στη «βασίλισσα του Βορρά» (pics)

Πόσο κοντά είναι το τέλος της πανδημίας – Ο Άλμπερτ Μπουρλά απαντά

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts