ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Lamborghini: Ρεκόρ πωλήσεων στο πρώτο εξάμηνο του 2021

Πολύ καλά νέα για τη Lamborghini που είδε το πρώτο εξάμηνο του 2021 να είναι το καλύτερο της ιστορίας της σε επίπεδο πωλήσεων, τη στιγμή που μέσα στο επόμενο διάστημα θα παρουσιάσει και νέο μοντέλο

Όλα δείχνουν πως το ρεκόρ που σημείωσε η Lamborghini το πρώτο μισό του 2021, θα καταρριφθεί με τις πωλήσεις του δεύτερου καθώς θα έχει κι άλλο «όπλο» στην γκάμα της.

Το 2020 ήταν πολύ «δύσκολο» για όλο τον κόσμο αλλά και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Στάσεις παραγωγής, περιορισμοί στις μετακινήσεις, κλειστά καταστήματα και κάθε λογής «εμπόδιο» στη φυσιολογική λειτουργία τέθηκε από την πανδημία σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εικόνα άλλαξε άρδην φέτος, όπου η αυτοκινητοβιομηχανία άρχισε να ανακάμπτει και πολλές εταιρείες σημειώνουν ρεκόρ στις πωλήσεις που καταγράφουν. Μια από αυτές είναι και η Lamborghini, που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, όχι σε σχέση με το περασμένο έτος αλλά ιστορικό ρεκόρ.

Μέσα στους πρώτους έξι μήνες, η Lamborghini παρέδωσε 4.852 αυτοκίνητα, καθιστώντας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ως την καλύτερη στην ιστορία της μάρκας.

Η Urus ήταν φυσικά στην πρώτη θέση των πωλήσεων από τα μοντέλα της γκάμας, με 2.796 αυτοκίνητα και ακολούθησε η Huracan με 1.532 πωλήσεις.

Για τη Lamborghini, η αγορά των ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη αγορά, με την Κίνα να είναι στη δεύτερη θέση. Κι όλα αυτά, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί πως μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και νέο μοντέλο στην γκάμα της εταιρείας, κάτι που εύλογα θα τονώσει έτι περαιτέρω την επίδοση της μάρκας σε επίπεδο πωλήσεων για το 2021.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts