ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

LEN: Υποψήφιος αντιπρόεδρος ο Βάρβοντιτς

Το μέλος της υγειονομικής επιτροπής της FINA, αρμόδιος για θέματα αντί-ντόπινγκ, Γιόσιπ Βάρβοντιτς από την Κροατία, είναι ο πρώτος υποψήφιος αντιπρόεδρος της κίνησης Europe 4 All Aquatics στις εκλογές της LEN.

του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]

Με επιστολή που έστειλε σε όλες τις ομοσπονδίες και τα ΜΜΕ, ο Κροάτης γιατρός, εξέφρασε τη στήριξη του στον Πορτογάλο υποψήφιο πρόεδρο Αντόνιο Σίλβα και αποκάλυψε πως κατέρχεται ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στις εκλογές της 5ης Φεβρουαρίου.
Ο Βάρβοντιτς αναφέρθηκε στις συναντήσεις που έγιναν στο Άμπου Ντάμπι στο περιθώριο του παγκόσμιου πρωταθλήματος 25αρας πισίνας και τόνισε ότι σύντομα η κίνηση θα ανακοινώσει το μανιφέστο της, με τη δράση των 100 πρώτων ημερών από την ημέρα που θα κερδίσουν τις εκλογές, ανατρέποντας το αμφιλεγόμενο καθεστώς του Πάολο Μπαρέλι.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και νέες υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και ελληνική. Άγνωστο παραμένει τι θα πράξει ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος που συμπορεύεται πολλά χρόνια με τον Πάολο Μπαρέλι και είναι ένας εκ των αντιπροέδρων της LEN.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts