ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

LG: Δωρεάν τρίμηνη δοκιμή Apple TV+ για smart TV μετά το 2016

Όσοι έχουν αγοράσει 4K ή 8K LG Smart TV από 2016 έως 2021 θα είναι επιλέξιμοι για δωρεάν τρίμηνη δοκιμή Apple TV+, όπως ανακοίνωσε η LG. Η δωρεάν δοκιμή ξεκινά από τις 15 Νοεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε περισσότερες από 80 άλλες χώρες και περιοχές όπου είναι διαθέσιμο το Apple TV+.

Η δοκιμή θα είναι διαθέσιμη μέσω του LG Content Store και θα πρέπει να εξαργυρωθεί έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η προσφορά αφορά σε όσους θα γίνουν συνδρομητές Apple TV+ για πρώτη φορά, επομένως όποιος έχει ήδη δοκιμάσει την υπηρεσία δεν μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά.  Ακόμα, υπάρχει όριο μίας δωρεάν δοκιμής ανά επιλέξιμη LG Smart TV και ανά Apple ID.

Το Apple TV+ προσφέρει συνήθως μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, ενώ η χρέωση ανέρχεται στα 4,99$ ανά μήνα.

Παράλληλα, η Apple προσφέρει δωρεάν τρίμηνη δοκιμή της υπηρεσίας με την αγορά ενός νέου iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV ή Mac.

Αποκτώντας το Apple TV+ μπορείς να απολαύσεις, μεταξύ άλλων, τη τη βραβευμένη κωμική σειρά “Ted Lasso” αλλά και τη δραματική σειρά “The Morning Show”.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts