ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Linea Strom: «Είμαστε υπερήφανοι, που τα προϊόντα μας έχουν τοποθετηθεί σε τόσο πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και έχουν φιλοξενήσει τα όνειρα χιλιάδων επισκεπτών σε όλη την Ελλάδα»

Η Linea Strom, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της στρωματοποιϊας τα τελευταία 65 χρόνια, γνωρίζοντας πολύ καλά τα δεδομένα της ξενοδοχειακής αγοράς, λανσάρει μία νέα,  απόλυτα εξειδικευμένη στις ανάγκες των ξενοδόχων, συλλογή προϊόντων και σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε!

Η ξενοδοχειακή αγορά σήμερα και η θέση της Linea Strom σε αυτήν

Τα στρώματα που χρησιμοποιεί ένα ξενοδοχείο αναδεικνύονται πλέον σε κάτι περισσότερο από απλό ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα κομβικό “εργαλείο” Marketing, που εξελίσσεται διαρκώς! Η θετική αξιολόγηση του ξενοδοχείου στις διάφορες τουριστικές πλατφόρμες (Booking,Ttripadvisor, κ.ο.κ.), αποτελεί πλέον βασικό στόχο του Marketing plan της σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης, αν θέλει να αναπτύσσει τις πωλήσεις της- και δεδομένου ότι μιλάμε για “διανυκτερεύσεις”, ο καλός και ποιοτικός ύπνος είναι βασικό συστατικό μιας τέτοιας αξιολόγησης. Αυτό σημαίνει ότι, η επιλογή στρώματος από μια ξενοδοχειακή μονάδα, είναι κάτι παραπάνω από μια τυπική διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού- στην ουσία, πρόκειται για μια από τις κομβικές επιλογές που πρέπει να κάνει ένας ξενοδόχος, και η οποία διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο, τόσο στον τομέα “Sales” όσο και στον τομέα “Loyalty” των πελατών. Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος σε αυτό τον τομέα, είναι περιττή η συζήτηση για οποιαδήποτε άλλη παροχή της μονάδας.

Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με κέντρο logistics στην περιοχή Αχαρνές Αττικής

Ένα στρώμα λοιπόν πρέπει να συνδυάζει άνεση, ανατομικότητα και αντοχή στη χρήση, καθώς επίσης εξωτερική εμφάνιση, αλλά και καθαριότητα. Πρέπει δε να ανανεώνεται στα προβλεπόμενα διαστήματα, ή μόλις παρουσιάσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Για αυτό το λόγο η Linea Strom έχει δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα επαγγελματικής χρήσης. Καλύπτει τις ανάγκες τού επαγγελματία σε κάθε επίπεδο, με λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ως προς τα υλικά και τις διαστάσεις, αλλά και παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων ύπνου: Στρώματα κάθε τύπου, bonnel, pocket ή foam, στρώματα euro top με ενσωματωμένο ανώστρωμα ή pillow top με επικαθήμενο ανώστρωμα, κρεβάτια, μαξιλάρια, ανεξάρτητα ανωστρώματα, προστατευτικά και άλλα.

Επιπλέον παραμένει δίπλα στον επαγγελματία παρέχοντάς του συνεχώς υπηρεσίες υποστήριξης, ποιοτικού ελέγχου και επισκευής εάν χρειαστεί.

Η Linea Strom

Πρόκειται για μια αμιγώς ελληνική, 3ης γενιάς οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στον χώρο της στρωματοποιίας εδώ και 65 χρόνια.

Πιστεύει στην ποιότητα, παρακολουθεί αδιαλείπτως τις πρoϊοντικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και εφαρμόζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Η παραγωγική μονάδα της εταιρίας λειτουργεί σε όλες τις φάσεις της σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001 και ISO 14001. Είναι πλήρως καθετοποιημένη και αυτό εξασφαλίζει ευελιξία στους χρόνους παράδοσης και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, επιτυγχάνοντας οικονομίες κλίμακας και μείωσης του κόστους του παραγόμενου προϊόντος προς όφελος του πελάτη.

Το τελευταίο επίτευγμα της LINEASTROM είναι η εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού, του πλέον σύγχρονου παγκοσμίως, για την παραγωγή ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου Pocket. Με την τεχνολογία αυτή ελέγχεται πλήρως «η καρδιά του στρώματος»  και προσαρμόζονται τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως ύψος και ανατομικότητα

Το τελευταίο της επίτευγμα είναι η εγκατάσταση τεχνολογικού εξοπλισμού, του πλέον σύγχρονου παγκοσμίως, για την παραγωγή ανεξάρτητων ελατηρίων τύπου Pocket. Με την τεχνολογία αυτή ελέγχει πλήρως «την καρδιά του στρώματος» και μπορεί να προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως ύψος και ανατομικότητα.

Οι σκέψεις της Linea Strom για το μέλλον, και η φιλοσοφία της

Παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, η Linea Strom επέλεξε την «ανάπτυξη».

Έχοντας κατακτήσει επάξια μία από τις κορυφαίες θέσεις στην ελληνική στρωματοποιία, επένδυσε  στην έρευνα, στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού, στην προμήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και στην ανάπτυξη νέων ποιοτικών και τεχνολογικά προηγμένων στρωμάτων & αξεσουάρ ύπνου που κάνουν τη διαφορά. Παράλληλα, επιδιώκει  συνεργασίες που στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, με οφέλη για όλους σε κάθε επίπεδο.

Γνωρίστε τη LINEA STROM, τη φιλοσοφία της αλλά και τον νέο, εξειδικευμένο σε λύσεις contract/hotel χώρο της στο Μαρούσι, προγραμματίζοντας τώρα το ραντεβού σας!

Επικοινωνία: κα Αλεξανδράκη Hotel/Contract Manager, e-mail: hotel@lineastrom.gr

The post Linea Strom: «Είμαστε υπερήφανοι, που τα προϊόντα μας έχουν τοποθετηθεί σε τόσο πολλές ξενοδοχειακές μονάδες και έχουν φιλοξενήσει τα όνειρα χιλιάδων επισκεπτών σε όλη την Ελλάδα» appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr