ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Marella Cruises: Με αφετηρία την Κέρκυρα σε ελληνικά νησιά

Με λιμάνι εκκίνησης την Κέρκυρα, η Marella Cruises, θυγατρική της TUI UK, θα εκτελεί κρουαζιέρες σε ελληνικά νησιά, από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο. Αντίστοιχα, η εταιρία θα εκτελεί κρουαζιέρες, από τη Μάλαγα, σε διάφορους ισπανικούς προορισμούς, επιχειρώντας την επιστροφή της στη διεθνή κρουαζιέρα.

Η Marella Cruises επιστρέφει στις κρουαζιέρες, από τις 3 Σεπτεμβρίου, με νέα δρομολόγια “μιας χώρας”. Στην Ελλάδα, με λιμάνι εκκίνησης την Κέρκυρα, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες με προσεγγίσεις στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Ρόδο και την Κρήτη, το διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2021, με το κρουαζιερόπλοιο Marella Discovery.

Αντίστοιχα, από τη Μάλαγα της Ισπανίας θα υπάρχουν δύο δρομολόγια. Το ένα με το κρουαζιερόπλοιο Marella Explorer 2, θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες αποκλειστικά για ενήλικες προς τον Παλαμό, τη Βαρκελώνη, την Πάλμα, το Αλικάντε και την Αλμερία. Ενώ, το Spirit of Iberia θα προσεγγίζει τη Βαλένθια, την Ίμπιζα, την Καρταχένα, το Γιβραλτάρ και το Κάντιθ.

ksd PRIMAGEL
adv

Μιλώντας σχετικά, ο Chris Hackney, διευθύνων σύμβουλος κρουαζιέρας για τη μητρική εταιρία της Marella, TUI Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας, δήλωσε: “Μετά την επιτυχή έναρξη των πρώτων εγχώριων ταξιδιών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τα σχέδιά μας για την επανεκκίνηση του διεθνούς προγράμματος κρουαζιέρας μας, με πέντε νέα δρομολόγια, σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της Μεσογείου. Η Ελλάδα και η Ισπανία είναι από καιρό δημοφιλείς προορισμοί για τους πελάτες μας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να τους προσφέρουμε νέα δρομολόγια μιας χώρας”.

“Η ασφάλεια και η ευημερία, τόσο του πληρώματος, όσο και των επισκεπτών μας παραμένει η προτεραιότητά μας και γι’ αυτό τα πρωτόκολλα εμβολιασμού και τεστ Covid θα παραμείνουν σε ισχύ, συμπλήρωσε o Hackney.

Οποιοσδήποτε ηλικίας 18 ετών και άνω θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος, τουλάχιστον 14 ημέρες πριν ταξιδέψει. Ενώ οι κάτω των 18 ετών, εξαιρουμένων των βρεφών, κάτω των δύο ετών, θα υποβάλλονται σε τεστ αντιγόνου, σύμφωνα με την εταιρία. Επίσης, οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν check-in για την κρουαζιέρα και να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική δήλωση, πριν από την αναχώρηση, για να αποδεσμεύουν την κάρτα επιβίβασης.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts