ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Meta: Διέρρευσε το cancelled smartwatch με λεπτομερή specs

Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από όταν ακούστηκε πως η Meta ετοίμαζε ένα smartwatch και αυτές τις ημέρες το project ακυρώθηκε. Υπενθυμίζουμε πως το wearable (εσωτερική κωδική ονομασία Milan) βρισκόταν στο στάδιο ανάπτυξης για μια διετία. Τώρα διέρρευσε ένα πρωτότυπο της συσκευής που παρουσιάζει τη σχεδίασή της και τις διπλές κάμερες στο περίβλημά της.

Το Meta Watch διαθέτει αφαιρούμενο σώμα δύο κουμπιά στη θήκη και συνολικά δύο κάμερες. Στην μπροστινή πλευρά της οθόνης υπάρχει μία κάμερα 5 MP και στο πίσω, δίπλα στους αισθητήρες υγείας, μία 12 MP. Έτσι, οι χρήστες θα μπορούσαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και όταν δεν έχουν το τηλέφωνό τους μαζί τους.

Το ρολόι υποτίθεται ότι θα είχε GPS, συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, για χρήση χωρίς να απαιτείται σύνδεση με κινητό. Ακόμα, η Meta ανέπτυξε αυτόνομες εφαρμογές WhatsApp και Instagram stories για το ρολόι, όπως και Spotify.

meta, Meta: Διέρρευσε το cancelled smartwatch με λεπτομερή specs

meta, Meta: Διέρρευσε το cancelled smartwatch με λεπτομερή specs

Το Meta Watch θα πρόσφερε επίσης εφαρμογές παρακολούθησης δραστηριότητας και υγείας, ημερολόγιο, συλλογή φωτογραφιών και όλες τις κλασικές εφαρμογές και ρυθμίσεις smartwatch. Επίσης, υποτίθεται ότι θα παρείχε 18 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με μία μόνο φόρτιση.

Η Meta είχε σκοπό να το κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023 με τιμή 349 $, ωστόσο, για άγνωστους λόγους, ακύρωσε την κυκλοφορία.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts