ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Microsoft: Εναρκτήρια συνάντηση για τη στρατηγική επένδυση

Τι ανέφερε για τη συνάντηση ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εναρκτήρια συνάντηση για την στρατηγική επένδυση της Microsoft μεταξύ εκπροσώπων της κυβέρνησης και της εταιρείας.

Όπως έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης:

«Σήμερα κάναμε την εναρκτήρια συνάντηση για την στρατηγική επένδυση της Microsoft, με τον Senior Director of Global DC Land Development κ. Aaron Bilyeu και στελέχη της εταιρείας.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ.Ορέστη Καβαλάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Πέππα, του Δημάρχου Κρωπίας κ.Δημήτρη Κιούση και του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδας κ.Δημήτρη Μάρκου, συζητήσαμε για το σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα των απαιτούμενων διαδικασιών για να μπει σε τροχιά η εμβληματική επένδυση της Microsoft».

Υπενθυμίζεται ότι η επένδυση «Investment in Data Centers in Greece» της Microsoft Hellas που εγκρίθηκε από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, αφορά στη δημιουργία Συγκροτήματος Κέντρων Δεδομένων και Τεχνολογικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, αποτελούμενου από τρία Κέντρα Δεδομένων (Data Centers), σε δύο περιοχές εγκατάστασης εντός νομού Αττικής. Φορέας υλοποίησης της επένδυσης είναι η εταιρεία Microsoft Operations Hellas, της οποίας απώτερος τελικός μέτοχος είναι η Microsoft Corporation.

Διαβάστε ακόμη

Η αύξηση του πληθωρισμού παγκοσμίως φέρνει κέρδη στη Ναυτιλία

Mastercard: Πιλοτικό πρόγραμμα για πληρωμές με αναγνώριση προσώπου

ΗΠΑ: Ετοιμάζουν αμυντική συμφωνία με την Ινδία και στρατιωτική βοήθεια ύψους $500 εκατ.

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts