ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Microsoft: Στις 24 Ιουνίου ανοίγει… παράθυρο στα νέα Windows

Microsoft: Στις 24 Ιουνίου ανοίγει... παράθυρο στα νέα Windows

Microsoft: Στις 24 Ιουνίου ανοίγει... παράθυρο στα νέα Windows

Σε μία διαδικτυακή εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό, στις 24 Ιουνίου, η Microsoft θα παρουσιάσει τα Windows της νέας εποχής. Υπάρχει, ήδη, αρκετή φημολογία για το ποια είναι τα στοιχεία που φέρνει η νέα εκδοχή των Windows.

Αναφορές στα ανανεωμένα Windows έγινε και στο πλαίσιο του Microsoft Build 2021 από τον CEO της Microsoft, Satya Nadella, με την επιφύλαξη να ανακοινωθούν περισσότερα λίγο αργότερα. Η 24η Ιουνίου είναι η ημερομηνία εκείνη που θα αποκαλυφθούν περισσότερα. Πάντως, στο φετινό Build, έγινε ξεκάθαρη αναφορά στη νέα γενιά των Windows.

Έχουν γίνει φιλόδοξες αναφορές περί των Windows 11 που ενδέχεται να ορίζουν τα νέα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος που θα παρουσιαστούν, ενώ άλλες πηγές εκτιμούν ότι στις 24 Ιουνίου θα δούμε μία μεγάλη αλλαγή στο user interface των Windows 10. Εδώ διευκρινίζεται ότι δεν θα υπάρχει μόνο ένα συγκεντρωτικό update, αλλά μία συνολική αλλαγή σχεδίασης.

Οι πληροφορίες και οι φήμες είναι εδώ, αλλά σύντομα θα δούμε και τις επίσημες ανακοινώσεις, οπότε θα λυθούν και όλες οι απορίες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG