ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Microsoft Surface Duo: Θα πάρει το Android 11 στα τέλη του χρόνου

Το Microsoft Surface Duo συνεχίζει να υποστηρίζεται και μετά από την παρουσίαση του νέου μοντέλου. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, το αρχικό μοντέλο του foldable της Microsoft θα πάρει στα τέλη του 2021, αναβάθμιση σε Android 11.

Μπορεί η Microsoft να παρουσίασε το σαφώς ισχυρότερο Surface Duo 2, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέχασε το προηγούμενο μοντέλο, για το οποίο εξαρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι θα προσφέρει τουλάχιστον τρία έτη με αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος. Έτσι, το αρχικό Microsoft Surface Duo θα μπορέσει μέχρι τα τέλη του έτους να αναβαθμιστεί σε Android 11.

Το Microsoft Surface Duo 2 θα έρθει με προεγκατεστημένο το Android 11, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα πάρει άμεσα την αναβάθμιση σε Android 12, μόλις αυτό γίνει ευρέως διαθέσιμο. Αναφορικά με το αρχικό Surface Duo, πάντως, η αναβάθμιση θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στον τρόπο προβολής των ειδοποιήσεων, μαζί με μία εντελώς νέα εφαρμογή για τις λειτουργίες της κάμερας.

Πάντως, η Microsoft δεν έδωσε μία συγκεκριμένη ημερομηνία για την αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος για το Surface Duo.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts