ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Motorola: Παρουσιάζει ασύρματη φόρτιση από τα 3 μέτρα

Μέχρι τώρα η Motorola είχε παρουσιάσει λύσεις ασύρματης φόρτισης με εμβέλεια 1 μέτρου, την οποία τώρα την τριπλασιάζει. Όλα γίνονται με τη χρήση ενός και μόνο φορτιστή.

Ο φορτιστής της Motorola τοποθετείται στο δωμάτιο και όλες οι συσκευές σε απόσταση 3 μέτρων από εκείνον μπορούν να φορτίζουν ασύρματα την μπαταρία τους. Ο σταθμός φόρτισης έχει στο εσωτερικό του 1600 κεραίες για να γίνει αυτό εφικτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συσκευές μπορούν να φορτίζουν ακόμα και εάν βρίσκονται υπό γωνία σε σχέση με τον φορτιστή.

Η γωνία φόρτισης μπορεί να φτάνει έως και τις 100 μοίρες. Πρακτικά,μπορούν να φορτίζουν έως και τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα. Η Xiaomi έχει παρουσιάσει μία αντίστοιχη λύση ασύρματης φόρτισης, με την Motorola να δείχνει στο teaser της ότι έχει κάτι ολοκληρωμένο που θα μπορούσε να βρει άμεσα το δρόμο του προς την μαζική παραγωγή.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts