ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Motorola Razr 3: Θα έχει και αυτό Snapdragon 8 Gen 1

Motorola, Motorola Razr 3: Θα έχει και αυτό Snapdragon 8 Gen 1

Motorola, Motorola Razr 3: Θα έχει και αυτό Snapdragon 8 Gen 1

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Motorola Razr 3 γίνονται γνωστά και περιλαμβάνουν τον νεότερο επεξεργαστή της Qualcomm. H Motorola έχει επιβεβαιώσει ότι εργάζεται πάνω σε μία νέα εκδοχή του Razr, οπότε σύντομα θα το δούμε και από κοντά.

Ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 του Motorola Razr 3 θα συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 6, τα 8 ή τα 12 GB, με την εσωτερική μνήμη να είναι στα 128, τα 256 ή τα 512 GB, ανάλογα με τη διαμόρφωση. Η εσωτερική οθόνη, για την οποία δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές σε διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, θα έχει ανάλυση Full HD+ και τεχνολογία AMOLED. H συχνότητα ανανέωσης θα είναι στα 120 Hz.

To λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 12, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι θα έχουμε 5G δυνατότητες στο νέο μοντέλο. Η διάθεση του νέου Motorola Razr 3 αναμένεται να είναι παγκόσμια, ενώ σε αυτή τη φάση δεν έχουμε μάθει κάτι νεότερο για τον camera εξοπλισμό που θα έχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts