ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Netflix: Φέρνει το gaming στην Android εφαρμογή του

Netflix: Φέρνει το gaming στην Android εφαρμογή του

Netflix: Φέρνει το gaming στην Android εφαρμογή του

Όσοι συνδρομητές του Netflix χρησιμοποιούν την Android εφαρμογή του θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν games μέσα από την πλατφόρμα. Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μέσα από ένα update που θα λάβει σταδιακά η εφαρμογή σε smartphones και tablets.

H επιλογή του gaming μέσα από το Netflix επιτρέπει το downloading των παιχνιδιών, με το παιχνίδι να γίνεται μέσα από την πλατφόρμα. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μία υπηρεσία gaming streaming, όπως είναι το Xbox Game Streaming ή το NVIDIA GeForce Now.

Σε πρώτη φάση, τα παιχνίδια είναι λίγα σε πλήθος, με έναν τίτλο να βασίζεται στην αγαπημένη σειρά Stranger Things που προβάλλεται αποκλειστικά στο Netflix, καθώς και άλλες arcade επιλογές που έχουν διατεθεί και σε άλλες πλατφόρμες για smartphones. Εκτιμάται ότι ο αριθμός των διαθέσιμων τίτλων θα αυξηθεί, ενώ κάποιοι τίτλοι θα είναι αποκλειστικά συνδεδεμένοι με το περιεχόμενο που προβάλλεται στο Netflix.

Σύμφωνα με το Netflix η δυνατότητα των games θα έρθει σύντομα και στις συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts