ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

New Normal Pictures: Έκθεση από το καλλιτεχνικό δίδυμο Gilbert & George

«Θέλουμε η Τέχνη μας να αναδεικνύει τον Μισαλλόδοξο μέσα στον Φιλελεύθερο και, αντιστρόφως, τον Φιλελεύθερο μέσα στον Μισαλλόδοξο» είχαν πει, το 2014, το καλλιτεχνικό δίδυμο Gilbert & George.

Τώρα, η γκαλερί White Cube στο Mayfair του Λονδίνου φιλοξενεί, έως τις 8 Μαΐου, καινούργια έκθεση αυτών των Λονδρέζων φιγουρατζήδων.

Συναντήθηκαν στο St. Martins School of Arts – πλέον, Central Saint Martins – το 1967, αλλά η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1971. Και συνεχίζεται αδιαλείπτως έως σήμερα.

Ο κατάλογος της έκθεσης «Gilbert & George: New Normal Pictures» απαριθμεί σύμφωνα με το ΑΠΕ, πάνω από 100 εκθέσεις τους σε μουσεία και αίθουσες τέχνης.

Register Now: Reopening and Book Launch with Gilbert & George and Michael Bracewell, Tuesday 13 April 2021, 5pm BST,…

Δημοσιεύτηκε από White Cube στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Τι «θαυμάσια επινόηση» ήταν αυτή η Βρετανική Αυτοκρατορία μας, είπαν σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησαν στην εφημερίδα The Guardian.

Και η τελευταία έκθεσή τους αποτελείται για μία ακόμη φορά από αυτά τα ψηφιακά επεξεργασμένα πολύπτυχα έργα.

Ο Gilbert και ο George περιπλανιόνται και παιδιαρίζουν στα αγαπημένα τους σημεία στο East End του Λονδίνου: Kingsland Road, Christ Church Spitalfields και άλλα.

Είναι πάντα στο επίκεντρο, μέσα στα γυαλιστερά κομψά κοστούμια τους, ξιφομαχώντας με τμήματα από λούκια, σαν δυο θαρραλέοι ιππότες άλλων εποχών στον αγαπημένο τους χώρο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts