ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Nothing: Η νέα εταιρεία του συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei

Nothing: Η νέα εταιρεία του συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei

Ο Carl Pei, συνιδρυτής της OnePlus, ανακοίνωσε τη νέα του εταιρεία όπως μας είχε υποσχεθεί, με το όνομα Nothing ή, στα ελληνικά, “τίποτα”. Το νέο του εγχείρημα έχει βάση στο Λονδίνο και πρόκειται, όπως μας λέει το trailer, για μία εταιρεία προϊόντων για τους καταναλωτές, που κοιτάει μπροστά.

Το πρόβλημα είναι ότι πέραν του ονόματος της εταιρείας, δε γνωρίζουμε τίποτα για τα προϊόντα που θα προσφέρει. Η πρώτη “έξυπνη συσκευή” της Nothing θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2021, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι περισσότερο. Υπάρχουν φήμες πως από την εμπειρία του στη OnePlus, ο Carl Pei θα παρουσιάσει ένα νέο smartphone, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Έχει περάσει πολύς καιρός από όταν συνέβη κάτι ενδιαφέρον στην τεχνολογία. Είναι καιρός για μία νέα αλλαγή. Η αποστολή της Nothing είναι η άρση των εμποδίων μεταξύ ανθρώπων και τεχνολογίας για τη δημιουργία ενός απρόσκοπτου ψηφιακού μέλλοντος. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη τεχνολογία είναι όμορφη, αλλά φυσική και διαισθητική στη χρήση. Όταν κάτι είναι αρκετά προηγμένο, θα πρέπει να ξεθωριάζει στο παρασκήνιο και να μην μοιάζει με τίποτα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts