ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OnePlus: Δίνει απαντήσεις για το σκάνδαλο των εφαρμογών

OnePlus: Δίνει απαντήσεις για το σκάνδαλο των εφαρμογών

OnePlus: Δίνει απαντήσεις για το σκάνδαλο των εφαρμογών

Η OnePlus κατηγορείται ότι δεν αφήνει σε πολύ γνωστές εφαρμογές τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πλήρη ισχύ του Snapdragon 888. Αυτή η… μαύρη λίστα των εφαρμογών από την πλευρά της OnePlus σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έκανε την εταιρεία να απαντήσει επισήμως.

Σύμφωνα με τα όσα παρατήρησε το AnandTech, στο OnePlus 9 και OnePlus 9 Pro, πολλές και ιδιαιτέρως δημοφιλείς εφαρμογές δεν είναι εφικτό να εκμεταλλευτούν τους πιο ισχυρούς πυρήνες του επεξεργαστή του τηλεφώνου. Τα δεδομένα αυτά οδήγησαν το Geekbench στο να αφαιρέσει το OnePlus 9 και το OnePlus 9 Pro από τις βάσεις δεδομένων του, καθώς θεώρησε ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει τους κανόνες ίσης μεταχείρισης των smartphones στο πλαίσιο των δοκιμών του.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η διαχείριση των εφαρμογών από την πλευρά του OnePlus στον τομέα του να επιτρέπεται ή όχι η χρήση των ισχυρών πυρήνων του επεξεργαστή είναι αυτόματος. Η βασική αιτία πίσω από αυτή την πολιτική είναι η καλύτερη διαχείριση ενέργειας, αλλά η OnePlus δεν είχε αναφέρει κάτι σχετικό μέχρι σήμερα.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις είναι μεγάλες και πολλές είναι οι πηγές που συμφωνούν ότι η OnePlus θα μπορούσε να έχει χειριστεί το όλο θέμα καλύτερα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts