ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OnePlus: Δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για το εμπάργκο εφαρμογών

OnePlus: Δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για το εμπάργκο εφαρμογών

OnePlus: Δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για το εμπάργκο εφαρμογών

Η OnePlus εξηγεί με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τους λόγους για τους οποίους κάποιες εφαρμογές δεν μπορούν να χρησιμοποιούν την πλήρη ισχύ του SoC. Και αυτή η απάντηση της OnePlus, βέβαια, στάθηκε αφορμή για πολλά αρνητικά σχόλια.

Στο πλαίσιο της περισσότερο αναλυτικής απάντησής της, η OnePlus σημειώνει ότι σε πολλές περιπτώσεις η παράλληλη λειτουργία πολλών εφαρμογών, όπως είναι τα social media, προκαλεί προβλήματα αύξησης θερμοκρασίας ή υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας. Η λογική πίσω από τους περιορισμούς της OnePlus στις εφαρμογές είναι να έχει η κάθε εφαρμογή την κατάλληλη απόδοση που χρειάζεται και να μην κατασπαταλά άσκοπα τους πόρους του συστήματος.

Κάνοντας κλικ στο link της πηγής στο τέλος αυτού του άρθρου, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική απάντηση της OnePlus για το ζήτημα αυτό. Παρόλα αυτά, η κριτική στην εταιρεία παραμένει, καθώς, ανάλογη διαχείριση της κατανάλωσης πόρων από μία εφαρμογή μπορεί να γίνει με τη βοήθεια εξειδικευμένου λογισμικού, ενώ θα μπορούσε η OnePlus να επιλέξει και τη λύση της μεγαλύτερης μπαταρίας, έτσι ώστε να μην προκύπτουν προβλήματα από την κατανάλωση ενέργειας από τις εφαρμογές.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts