ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OnePlus 8T: Επίσημα με την καλύτερη flat οθόνη της αγοράς

Όπως περιμέναμε, η OnePlus ανακοίνωσε το νέο της flagship, με το OnePlus 8T να έρχεται να προσφέρει την καλύτερη flat οθόνη στην αγορά. Το νέο flagship έρχεται με flat οθόνη 6,5 ιντσών τεχνολογίας OLED, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz. Η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει έως και τα 1.100 nits, ενώ προσφέρει και υποστήριξη περιεχομένου HDR10+.

Σύμφωνα με το DisplayMate, η οθόνη του OnePlus 8T έχει βαθμολογηθεί ως A+, δηλαδή είναι στην καλύτερη κατηγορία. Όπως σημειώνει η OnePlus, αυτή είναι η πρώτη flat 120Hz οθόνη που φτάνει αυτή τη βαθμολογία. Η οθόνη είναι flexible, που σημαίνει πιο λεπτή και πιο ελαφριά, με καλύτερες γωνίες θέασης. Η εταιρεία είναι περήφανη για την πιστότητα των χρωμάτων της, καθώς σύμφωνα με τη μέτρηση JNCD η πιστότητα είναι περίπου στο 0.3. Οτιδήποτε κάτω από 1 JNCD για το ανθρώπινο μάτι είναι πιστή αναπαραγωγή των χρωμάτων, κάτι που σημαίνει ότι το 8T έχει τα πιο πιστά χρώματα από οποιοδήποτε smartphone της αγοράς.

Στο εσωτερικό του OnePlus 8T βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 865 και όχι τον Snapdragon 865+, συνοδευόμενο από 12GB μνήμης RAM και 256GB UFS 3.1 εσωτερικού χώρου αποθήκευσης (λογικά θα υπάρχουν και άλλες εκδόσεις).

Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts