ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

OnePlus Nord: Teaser για το επερχόμενο smartwatch

Η ePlus India κυκλοφόρησε ένα teaser για την κυκλοφορία του επερχόμενου smartwatch Nord. Ονομάζεται απλά Nord Watch, μια συσκευή που φαίνεται να έχει τυπικό σχέδιο ρολογιού με τετράγωνη οθόνη, καμπυλωτό σώμα, προεξοχές και ένα κουμπί που μοιάζει με στέμμα. Το σχέδιο για το λουράκι είναι μια απλή ταινία σιλικόνης, που εμφανίζεται εδώ σε μαύρο χρώμα, το οποίο ταιριάζει με την γκρι εμφάνιση του ρολογιού.

Όσο για το αν αυτό θα είναι ένα πραγματικό smartwatch ή ένα fitness band, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να μάθουμε. Η OnePlus συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον όρο “smartwatch” για να περιγράψει το υπάρχον ρολόι OnePlus παρά την έλλειψη έξυπνης λειτουργικότητας που προσφέρεται, επομένως μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και με το Nord Watch. Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια είναι πως, σαν Nord, δεν θα είναι τόσο ακριβό.

Η τρέχουσα κατάστασή του είναι απλώς “Σύντομα κοντά σας”, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Η κυκλοφορία, δε, αναμένεται να πραγματοποιηθεί είτε στα τέλη αυτού του μήνα είτε στις αρχές Οκτωβρίου.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts