ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Pixel 4a 5G: Η Google αναγνωρίζει το πρόβλημα στην αφή, υπόσχεται αναβάθμιση


Η Google γνωστοποίησε στους χρήστες ότι γνωρίζει για το πρόβλημα στην οθόνη αφής των Pixel 4a 5G και υπόσχεται αναβάθμιση που θα το λύσει. Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία αναβάθμιση του Δεκεμβρίου οι χρήστες παρατήρησαν προβλήματα στην οθόνη τους, ειδικά όσοι είχαν ενεργά τα πλήκτρα πλοήγησης.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τα εικονίδια στις άκρες της οθόνης, καθώς η συσκευή πολλές φορές δεν ανταποκρίνεται στην αφή στις άκρες. Κάποιοι χρήστες αναφέρουν πως το πρόβλημα υπάρχει σε όλη την οθόνη, όμως οι περισσότεροι αναφέρουν το κάτω μέρος της οθόνης του Pixel 4a 5G. Άλλοι έχουν και τα δύο προβλήματα, με τις άκρες να μη δέχονται πάντα το άγγιγμα ενώ η μέση να μην ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε.

Η ιστοσελίδα XDA πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι το palm rejection, δηλαδή η προστασία στις άκρες από άκυρα touch. Η Google πάντως απάντησε στη σελίδα υποστήριξης του Pixel 4a 5G και υπόσχεται πως θα λυθεί το πρόβλημα με μελλοντική αναβάθμιση. Μέχρι τότε, συμβουλεύει τους χρήστες να πατάνε τα εικονίδια στο κέντρο τους και όσο πιο μακριά από την άκρη της οθόνης μπορούνε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts