ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PlayStation 5: Απολαύστε το The Last Guardian στα 60fps [βίντεο]


Αν θέλετε να απολαύσετε το The Last Guardian στα 60fps, το PlayStation 5 είναι η μοναδική πλατφόρμα που θα σας χαρίσει αυτή τη smooth εμπειρία. Όταν είχε κυκλοφορήσει ο τίτλος στο PlayStation 4 το 2016 ο στόχος ήταν τα 60fps, όμως οι φτωχές αποδόσεις έκαναν τους developers να κλειδώσουν το παιχνίδι στα 30fps, μέσω ενός update.

Όμως, με τη δύναμη του PlayStation 5 μπορείτε να χαρείτε πραγματικά smooth gameplay. Για να το πετύχετε θα πρέπει να έχετε το αρχικό δισκάκι του παιχνιδιού και να μην κάνετε κανένα update, καθώς με το που το εισάγεται θα σας ζητήσει αναβάθμιση στην έκδοση 1.03. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι χάνετε αρκετά bug fixes αλλά και το κυριότερο: υποστήριξη HDR.

PlayStation 5: Απολαύστε το The Last Guardian στα 60fps [βίντεο]

Από την άλλη, αυτό σας επιτρέπει να τρέξετε το The Last Guardian σε ανάλυση 3360x1890p μαζί με σταθερά 60fps στο PlayStation 5. Ακόμα και χωρίς το patch, το PlayStation 4 ο τίτλος έφτανε γύρω στα 30fps, ενώ στα 1080p μπορούσε να φτάσει τα 50fps, όμως όχι σταθερά αλλά στα… καλύτερά του. Η θυσία του HDR λοιπόν προσφέρει το πιο smooth gameplay που έχουμε δει.

Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως θα έτρεχε στο PlayStation 3, αφού ανακοινώθηκε αρχικά για εκείνο το σύστημα… αν έτρεχε βέβαια.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts