ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PlayStation 5: Ο συντάκτης αυτής της αγγελίας λέει αλήθειες που δεν θα ακούσεις πουθενά!

Έχουμε δει παράλογες αγγελίες του PlayStation 5, αλλά η συγκεκριμένη αγγελία που ανακαλύψαμε το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με την αφηγηματικότητά της. Το “σφραγισμένο” PS5 εμφανίστηκε στο Marketplace του Facebook με τιμή 999 ευρώ και τον δημιουργό της να μας προτρέπει να διαβάσουμε την περιγραφή και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα, όπως και κάναμε.

PlayStation 5: Αγγελία με περιγραφή... σε άλλο επίπεδο!

Η περιγραφή της αγγελίας:

Αυτή τη στιγμή κοιτάζω το μέλλον, αυτή την στιγμή κοιτάζω την δύναμη της τεχνολογίας, καλά καταλάβατε, αυτή την στιγμή κοιτάζω το ολοκαίνουριο Sony Playstation 5 το οποίο έχω σφραγισμένο στο δωμάτιό μου και είμαι πρόθυμος να το δώσω έναντι 1000€. Το ερώτημα είναι πόσο πολύ το θέλεις;! Γιατί ως γνωστόν στην ζωή δεν υπάρχει δεν μπορώ αλλά δεν θέλω!

Δεν θα σου κρυφτώ, όταν βγήκε το ps5 ήξερα ότι θα επικρατήσει ένας πανικός σχετικά με την έλλειψη στην αγορά. Για αυτό φρόντισα να προπαραγγείλω 2 των 500€ έτσι ώστε να κρατήσω το ένα και το άλλο να το πουλήσω 1000€ με αποτέλεσμα δηλαδή να έχω πάρει ένα playstation 5 τσάμπα, έτσι γιατί είμαι μάγκας και το σκέφτηκα πριν από εσένα!

Σε παρακαλώ, δεν είναι ανάγκη να μου δείξεις πόσα ψυχολογικά προβλήματα έχεις με μηνύματα μίσους, παρόλα αυτά σκέψου ότι δεν σε ανάγκασε κανείς να αγοράσεις playstation 5, μπορείς να συνεχίσεις την ζωή σου προσπερνώντας αυτή την αγγελία! Όμως μήπως δεν μπορείς…;

Ο δημιουργός της αγγελίας σίγουρα έβαλε… μεράκι και άφησε ελεύθερο τον ποιητή που έκρυβε μέσα του. Ταυτόχρονα, παραδέχεται ότι αγόρασε 2 κονσόλες, για να του βγει η μία που θα κρατήσει τζάμπα. Μπορούμε να πούμε ότι, παρά τα 999 ευρώ που ζητάει, η αγγελία από την περιγραφή και μόνο κερδίζει τις εντυπώσεις.

Έχετε δει κάποια αγγελία που αξίζει να… σχολιάσουμε;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts