ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

PlayStation Plus Extra και Premium: Αυτά τα παιχνίδια θα περιλαμβάνονται

Με την εγγραφή στο PlayStation Plus Extra ή στο Premium έχεις πρόσβαση σε δωρεάν παιχνίδια. Αυτό το ξέραμε. Αυτό που δεν γνωρίζαμε και αναρωτιόμασταν είναι οι τίτλοι αυτών. Ο χρήστης του Twitter Wario64, όμως, παρατήρησε ότι η Sony δημοσίευσε τον κατάλογο παιχνιδιών της για όσους εγγραφούν στα δύο προγράμματα ανώτερης κατηγορίας του PS Plus. Η εταιρεία προσφέρει έναν συνδυασμό από hits, κλασικά παιχνίδια και πιο indie τίτλους.

Στη λίστα υπάρχουν το Death Stranding, αρκετές εκδόσεις Final Fantasy και το Red Dead Redemption 2 μαζί με τα Assassin’s Creed Valhalla, Demon’s Souls, Ghost of Tsushima και Spider-Man: Miles Morales. Να πούμε πως, αν και με το μεσαίο επίπεδο μπορείτε να απολαύσετε το Uncharted 4 και το Uncharted: The Lost Legacy, μόνο με το Premium μπορείτε να δείτε τα πρώτα της σειράς.

Όσον αφορά στις περιορισμένου χρόνου δωρεάν δοκιμές του Premium, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Horizon Forbidden West, το Uncharted: Legacy of Thieves Collection και το Tiny Tina’s Wonderlands, καθώς και άλλα εννέα παιχνίδια.

Το Extra κοστίζει 15 $ το μήνα στις ΗΠΑ, ενώ το Premium είναι 18 $ το μήνα.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts