ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Poco: Το νέο λογότυπο Made of Mad

Poco logo new 2021

Poco logo new 2021

Η Poco ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο λογότυπο και μασκότ της εταιρείας καθώς και το νέο τους tagline – Made of Mad. Η νέα ταυτότητα της εταιρείας θα ισχύει προς το παρόν αποκλειστικά για το ινδικό παράρτημα. Η νέα μασκότ, που θυμίζει συνδυασμό από emoji, είναι κομμάτι του νέου λογότυπου. Το νόημα πίσω από χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του μπορείτε να το δείτε στις παρακάτω εικόνες.

Η Poco ξεκίνησε ως sub-brand της Xiaomi το 2018, με κοινό τους να είναι οι θιασώτες της εταιρείας που προτιμούν budget προϊόντα. Η μάρκα έγινε ανεξάρτητη την περασμένη χρονιά και τώρα λειτουργεί ξεχωριστά από τη Xiaomi. Ωστόσο, παρά την επιμονή της εταιρείας να γίνει πλήρως ανεξάρτητη, η Poco εξακολουθεί να μοιράζεται την κατασκευή και το hardware της με συσκευές Xiaomi.

Σύμφωνα με την Counterpoint Research, η Poco είναι πλέον η τρίτη μεγαλύτερη, κατ ‘όγκο από τις διαδικτυακές πωλήσεις, μάρκα smartphone στην Ινδία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts