ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Qualcomm: Επιβεβαιώνεται το όνομα Snapdragon 8 Gen 1 για τις 30/11

Στο event της 30ης Νοεμβρίου η Qualcomm επιβεβαιώνει τη νέα ονοματοδοσία που θα ακολουθήσει για τα Snapdragon chips. Το πρώτο δείγμα γραφής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την Qualcomm να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα ονομάζει τα SoC της, η παρουσίαση της 30ης Νοεμβρίου θα αφορά στον Snapdragon 8 Gen 1 και όχι στον Snapdragon 898 όπως θα προέβλεπε η προηγούμενη ονομασία.

Όλα τα ονόματα των επεξεργαστών που θα παρουσιάσει από εδώ και πέρα η Qualcomm θα έχουν έναν αριθμό και τη γενιά στην οποία ανήκει το κάθε chip. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2022 θα είναι ο Snapdragon 8 Gen 2.

Ο σκοπός της Qualcomm είναι να απλοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο ονομάζονται τα προϊόντα της, κάνοντας πιο σαφές το μοντέλο και τη γενιά του, έτσι ώστε με μία ανάγνωση να γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται. Η πρώτη παρουσίαση είναι αυτή που θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts