ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Realme GT Neo2: Αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Realme GT Neo2: Αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Realme GT Neo2: Αναλυτικά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά

Το Realme GT Neo2 θα παρουσιαστεί επισήμως στις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η Realme επιβεβαιώνει όλες τις σχετικές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Έτσι, γνωρίζουμε πλέον ότι το Realme GT Neo2 είναι εφοδιασμένο με Qualcomm Snapdragon 870, με μπαταρία χωρητικότητας 5000 mAh, η οποία θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 65W. Σύμφωνα με την Realme από την πλήρη εκφόρτιση μέχρι και την πλήρη φόρτιση, η μπαταρία του νέου μοντέλου θα μπορεί να φτάσει μέσα σε 36 λεπτά.

Η οθόνη του Realme GT Neo2 θα έχει συχνότητα ανανέωσης στα 120 Hz, με κάμερα για τις selfies τύπου punch hole στην οθόνη. Στην πίσω πλευρά του, το Realme GT Neo2 θα έχει μία κάμερα 64 Megapixel, ενώ το camera setup θα είναι τριπλό.

Όλες οι πληροφορίες αυτές έχουν επιβεβαιωθεί από την πλευρά της Realme μετά από τα teasers και τα posters που δημοσίευσε στο Internet ενόψει της επίσημης παρουσίασης του νέου της μοντέλου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts