ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Realme GT Neo2T: Θα ενσωματώνει τον MediaTek Dimensity 1200

Realme GT Neo2T revealed

Realme GT Neo2T revealed

Η Realme κοινοποίησε ένα πόστερ από το GT Neo2T χθές, αποκαλύπτοντας το σχέδιο του και επιβεβαιώνοντας την παρουσία της τριπλής πίσω κάμερας 64MP. Είδαμε το GT Neo2T το Glaze White χρώμα, αλλά θα βγει και σε μαύρο χρώμα, το οποίο αποκαλύφτηκε σε ξεχωριστό ποστ του Weibo.

Η Realme λέει πως το πίσω μέρος του μαύρου χρώματος μοντέλου έχει ένα ματ αποτέλεσμα και αντιστέκεται στα δακτυλικά αποτυπώματα. Η φωτογραφία επίσης μας δείχνει το πλάνο της δεξιάς πλευράς του GT Neo2T που βρίσκεται το κουμπί ενεργοποίησης. Δεν έχει σενσορα δακτυλικού αποτυπώματος που σημαίνει πως μάλλον βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Εκτός από το GT Neo2T μαυρου χρώματος, η Realme αποκάλυψε ότι το smartphone θα έχει το Dimensity 1200 SoC -το ίδιο τσιπ με το οποίο λειτουργεί το GT Neo, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο στην Κίνα ως το Max 5G.

Η Realme δεν έχει φανερώσει άλλες ιδιότητες του GT Neo2T ακόμα, αλλά μπορείτε να περιμένετε να αποκαλύψει λίγες ακόμη μέχρι τις 19 Οκτωβρίου που είναι η εκδήλωση για την κυκλοφορία του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts