ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Royal Mail: Υπηρεσίες παραλαβής δεμάτων κατ’ οίκον και δωρεάν

Μία νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για τους Βρετανούς από την Royal Mail, η οποία στην προσπάθειά της να μαζέψει τις μεγάλες ζημιές της, θα παρέχει υπηρεσίες παραλαβής δεμάτων χωρίς κόστος.

Ειδικότερα, οι διανομείς της υπηρεσίας «Parcel Collect» θα παραλαμβάνουν δέματα απευθείας από τις πόρτες των πελατών ή από άλλη προκαθορισμένη τοποθεσία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες της Royal Mail δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να στείλουν ένα δέμα.

Η εταιρεία, η οποία προσφάτως προειδοποίησε ότι θα έχει οικονομικές επιπτώσεις εάν οι εργαζόμενοι προχωρήσουν σε απεργία, ανέφερε ότι η υπηρεσία θα επιτρέψει στους πελάτες να στείλουν ή να επιστρέψουν ένα δέμα δωρεάν το 2022.

Την περασμένη εβδομάδα, η Royal Mail ανακοίνωσε ότι το οικονομικό έτος 2023 θα μπορούσε να είναι «ουσιωδώς ζημιογόνο», εάν το Συνδικάτο των Εργαζομένων προχωρήσει σε απεργία τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Η Royal Mail είχε δηλώσει έτοιμη να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με το σωματείο, αλλά επέρριψε ευθύνες στα μέλη του υποστηρίζοντας ότι αρνήθηκαν να στηρίξουν τις αλλαγές που έχει ανάγκη η επιχείρηση για να επιβιώσει.

Οι επικεφαλής της εταιρείας επισείουν την απειλή να χωρίσουν την εταιρεία στα δύο εάν τα συνδικάτα συνεχίσουν να αντιστέκονται στις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις.

Η εταιρεία είπε ότι η άνθηση στις διανομές που έφερε η πανδημία αποτελεί πλέον παρελθόν. Η επιχείρηση της Royal Mail στο Ηνωμένο Βασίλειο χάνει επί του παρόντος 1 εκατομμύριο λίρες ημερησίως.

Διαβάστε ακόμα:

5+1 κορυφαίοι επενδυτικοί οίκοι διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους για την πορεία των μετοχών

Χωρίς φρένο το ράλι της τιμής του φυσικού αερίου – Σκαρφάλωσε πάνω από 230 ευρώ ανά μεγαβατώρα

Τι συνδέει Rolex, Porsche και Lamborghini με τα… cryptos (pic+πίνακας)

ΠΗΓΗ NEWMONEY